Over de uitgever

De app en het boek worden beiden uitgegeven door Prelum Uitgevers BV.

Prelum Uitgevers is een multimediale, wetenschappelijke uitgeverij die zich met haar uitgaven richt op beroepsbeoefenaren en studenten in de gezondheidszorg.

In nauwe samenwerking met onder andere medisch specialisten, huisartsen en tandartsen bedenken, ontwikkelen, vervaardigen en verkopen wij diverse informatie- en nascholingsproducten, variërend van boeken en tijdschriften tot websites en applicaties.

Prelum Uitgevers maakt een bewuste keuze voor toegankelijke, praktische informatie voor professionals in de gezondheidszorg. Medici en paramedici die vanuit de liefde voor het vak kiezen voor het regelmatig actualiseren van hun kennis en kunde. Vakspecialisten die ondanks hun drukke bestaan geloven in de kracht van de éducation permanente.

Prelum Uitgevers ontwikkelt uitsluitend vanuit een onafhankelijk, wetenschappelijk perspectief. Dit betekent dat de inhoud van de uitgaven in eerste instantie wordt bepaald en bewaakt door wetenschappers en artsen. Hierbij geldt als uitgangspunt dat alle informatie ondubbelzinnig te herleiden moet zijn tot de bron.